Кримінал

На Чернігівщині суд арештував «чорнокнижників», підозрюваних у вбивстві подружжя (Фото)

У вихідні Новозаводський районний суд Чернігова обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці «цілителям», які підозрюються у вбивстві подружжя зі столиці.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Нагадаємо, 15 червня до поліції Києва надійшла заява про зникнення подружньої пари. Правоохоронці одразу почали пошуки молодих людей і з’ясували, що востаннє вони виходили на зв’язок із території Чернігівської області.

Поліція знайшла подружжя 21 червня за селом Шаповалівка Борзнянського району Чернігівської області. Їхні тіла були закопані на території сміттєзвалища – на місці колишнього свинокомплексу. Жінці та чоловікові було завдано з півдесятка ножових ран у груди, від чого вони одразу померли.

У рамках оперативно-розшукових заходів поліція затримала підозрюваних. Ними виявилися знахарка та її товариш, який також практикує чаклунство. Втративши віру в традиційну медицину, подружжя спокусилося на обіцянку «чорнокнижників» повернути їм здоров’я. Прикриваючись благими намірами, шарлатани брутально позбавили життя молоду пару.

На сьогодні слідчими ГУНП у Чернігівській області розслідується кримінальне провадження за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох або більше осіб) – карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті (корисливі мотиви).

На вихідних Новозаводський районний суд Чернігова обом підозрюваним обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою в СІЗО строком на два місяці. Тривають слідчі дії, які проводять поліцейські Головного управління Національної поліції Чернігівської області.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button