Кримінал

На Чернігівщині в редакції газети побили вікна

Святкування Дня Незалежності у Сновську відзначили розгромом приміщення сновської районної газети «Промінь». Про це повідомляє сайт «Час Чернігівський» з посиланням на тижневик.

«25 серпня вранці «променівці» поспішали на роботу. Післясвятковий настрій був піднесений, але він миттєво зник біля дверей приміщення. Там все нагадувало «кінець світу»: побиті вікна коридорчика, кругом скло, серветки в крові, уламки розтрощених пляшок з-під горілки й інших напоїв, пожмаканий пластиковий посуд», — зазначає редактор газети Олена Компанець.

Працівники редакції викликали поліцію. На допомогу покликали незмінних «рятівників» — студентів сновського вищого професійного училища лісового господарства — ті допомогли ліквідувати наслідки дебошу. Також працівники училища допомогли швидко посклили вікна.

Як відомо, у Сновську періодично «громлять» офіс, де знаходиться редакція «Променя». Зазвичай трощать вікна та нівечать стіни.

За однією з версій, тут орудують місцеві наркомани, які таким чином мстяться газеті за кілька публікацій щодо незаконного обігу наркотиків у райцентрі. За іншою — цього разу розважалась молодь, яка у стані алкогольного сп`яніння не змогла знайти кращого місця для святкування Дня Незалежності.

Ще статті по темі

Back to top button