Кримінал

На Чернігівщині в річці знайшли зниклого чоловіка

37-річного жителя села Макіївка Бахмацького району шукали кілька днів рідні та односельці. Востаннє його бачили 5 травня. Протягом дня він допомагав селянам обробляти городи, у нього були кінь і підвода. Ввечері чоловік був уже напідпитку і мав намір йти до себе додому. Проте кінь із возом дійшов до хати, а господар немов крізь землю провалився.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій області повідомили, що пошуки тривали три дні, аж поки тіло чоловіка не помітили на поверхні річки Сейм. Люди викликали рятувальників і поліцію. Наразі тіло передали судмедекспертам. За попередніми даними, слідів насильницької смерті не виявлено. Чоловік втопився. Односельці припускають, що він їхав уздовж річки і міг зупинитися біля води, аби пірнути у воду й охолонути. Та не розрахував сил, адже був у стані алкогольного сп’яніння. Та й вода ще доволі прохолодна.

За фактом загибелі людини відкрито кримінальне провадження. Від початку року в області вже втопилися 10 осіб. У травні загибель чоловіка з Макіївки – вже другий випадок. Тому рятувальники закликають жителів області бути обачними під час перебування біля води і в жодному разі не купатися напідпитку.

Ще статті по темі

Back to top button