Кримінал

На Чернігівщині вбивця переховувався в родичів

Сновська поліція вирахувала й оперативно затримала підозрюваного, який завдав жительці району смертельних ножових поранень.

4 лютого до поліції надійшло повідомлення, що у своєму будинку з ножовими пораненнями було виявлено мешканку Сновського району.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Сновського відділення поліції на чолі з керівництвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вбивство жінки — довічне позбавлення волі

Карета швидкої допомоги доставила поранену до лікарні, де вона, не опритомнівши, померла в реанімаційному відділенні. Медики констатували в пацієнтки тяжкі травми голови та різано-колоті рани грудної клітки і спини.

Як повідомив начальник Сновського відділення поліції Денис Бобровник, у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку встановили, що того дня в будинку загиблої була пиятика за участю господині та раніше судимого жителя сусіднього села.

Під час раптово виниклої сварки гість тяжко побив жінку та завдав їй кілька ударів ножем у груди та спину. Після цього зловмисник побіг до своїх родичів у сусіднє село.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько борзнянця, осудженого за замах на вбивство вагітної, вимагає покарати іншого

Опитавши сусідів і свідків події, оперативники швидко встановили, де шукати підозрюваного. Поліція витягла лиходія з-під ліжка в хаті родичів, де той переховувався. Чоловік у скоєному зізнався та надав покази слідчому, знаряддя злочину вилучено.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Вбивця затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button