Кримінал

На Чернігівщині виявили вантажівку з львівським сміттям (Фото)

Сьогодні, 4 серпня, близько опівдні в Козелецькому районі наряд реагування патрульної поліції зупинив вантажівку з львівським сміттям. Біля села Сираї Козелецького району, на трасі «Київ-Чернігів-Нові-Яриловичи», правоохоронці помітили фуру з номерними знаками Львівської області.

4

При перевірці документів у водія з’ясувалося, що у напівпричепі вантажівки знаходяться побутові відходи з міста Львова. За товарно-транспортною накладною, вантаж прямував до Сумської області на один з тамтешніх полігонів утилізації твердих побутових відходів. Загальна маса вантажу —  19 тонн. У поліцейських виникла підозра щодо справжності документів, тому на місце події була викликана слідчо-оперативна група Козелецького відділення поліції. Проводиться перевірка.

2

До речі, затримання мандрівного львівського сміття стало можливим завдяки вжитим оперативно-профілактичним заходам. Це вже не перший випадок появи на Чернігівщині побутових відходів з міста Лева, тому керівництвом ГУНП було прийняте рішення щодо посилення нарядів з нагляду за дорожнім рухом та груп реагування патрульної поліції в районах, що межують з Київською та Полтавською областями, особливо в нічний час доби. Як результат – чергова порція мандрівного сміття не зіпсувала навколишнє середовище.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button