Кримінал

На Чернігівщині виявлено 45 порушників міграційного законодавства

45 порушників міграційного законодавства виявили фахівці Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області під час проведення спільних цільових профілактичних заходів із нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері.

Повідомляє УДМС України в Чернігівській області.

У ході операції працівники територіальних підрозділів міграційної служби Чернігівщини разом зі співробітниками Головного управління Національної поліції України в області, Управління патрульної поліції в м. Чернігові перевіряли продуктові та речові ринки, торговельні майданчики, підприємства та установи, де використовується праця іноземців, вокзали та автостанції, гуртожитки й готелі.

Під час перевірок виявлено 45 іноземців-порушників міграційного законодавства, шестеро яких узагалі незаконно перебували на території Чернігівської області. Це троє громадян Російської Федерації, двоє – Республіки Вірменія, один – із Королівства Швеція. Щодо них ухвалено рішень про примусове повернення до країн їхньої громадянської належності, до того ж, три рішення вже виконано.

А за фактами всіх виявлених правопорушень складено 45 адміністративних протоколів.

Варто зазначити, що, окрім перевірки документів, працівники міграційної служби Чернігівської області провели й роз’яснювальну роботу з іноземними громадянами, зокрема розповіли про їхні права й обов’язки, а також правове регулювання їх реєстрації під час перебування на території України.

Ще статті по темі

Back to top button