Кримінал

На Чернігівщині затримали двох магазинних злодіїв

Через відсутність охоронної сигналізації жертвою зловмисників стали два магазини в Менському та Козелецькому районах. Злодії винесли з торговельних закладів гроші, алкоголь та харчі.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

В ніч на 3 квітня невстановлена особа, пошкодивши вікна та грати, проникла до магазину в одному з сіл Козелецького району. Злодій викрав 700 гривень та харчові продукти. Сума збитку встановлюється.

В ході оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція Менського відділу поліції встановила, що крадіжку скоїв раніше судимий нероба, житель цього ж району. Чоловік у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадене майно частково вилучено.

В Козелецькому районі зловмисник шляхом віджиму металевої решітки та розбиття скла проник до сільського магазину й викрав 3500 гривень, горілчані вироби та харчові продукти харчування.

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група поліції вилучила речові докази та сліди, які залишив крадій. В ході оперативно-розшукових заходів оперативники Козелецького відділення поліції спільно із колегами з Головного управління Нацполіції встановили, що до крадіжки причетний мешканець одного з сіл району. Чоловік в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Обидві інформації про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button