Кримінал

На Чернігівщині затримали вантажівку з деревиною сумнівного походження (Фото)

У рамках відпрацювання області поліцейські підрозділу з нагляду за дорожнім рухом ГУНП в Чернігівській області затримали вантажівку, яка перевозила ліс-кругляк ясеня. Документи на вантаж викликали у правоохоронців сумнів у своїй дійсності.

На автодорозі в Куликівському районі увагу поліцейських привернула вантажівка, яка перевозила деревину. Зупинивши автівку, правоохоронці виявили в кузові двометрові ясеневі колоди об’ємом близько 5 метрів кубічних. Пред’явлені водієм документи на вантаж викликали у поліції сумнів у своїй дійсності.

2016-11-12_133804На даний час автомобіль з вантажем поміщений на майданчик тимчасового зберігання Куликівського відділення поліції. Документи на деревину та автомобіль вилучені.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу), що передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Проводиться досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button