Кримінал

На Коропщині під час застілля гість зарізав хазяїна

Кримінальна поліція затримала раніше судимого за вбивство мешканця Понорниці, який завдав односельцю ножового поранення в шию. Чоловік помер на місці.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

4 квітня до Коропського відділення поліції надійшло повідомлення про смерть самотнього жителя селища Понорниця. На місце події прибула поліція та фельдшер місцевої лікарні. Під час огляду тіла на шиї були виявлені тілесні ушкодження кримінального характеру у вигляді колото-різаної рани.

Поліція провела подворові обходи, опитала сусідів та можливих свідків убивства і в результаті проведеного комплексу розшукових заходів встановила, що загиблий отримав тілесні ушкодження під час розпиттяспиртних напоїв з раніше судимим за вбивство односельцем, який на ґрунті раптово виниклого конфлікту завдав ножове поранення господарю в шию.

Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button