Кримінал

На подвір’ї у сіверянина виявила майже три сотні снарядів до бронетехніки (Фото)

Під час проведення заходів у рамках операції «Зброя та вибухівка» група реагування патрульної поліції виявила на подвір’ї жителя Козелецького району 284 головні частини 30мм снарядів до автоматичної гармати бойової машини піхоти БМП-2.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Поліція перевіряла інформацію про те, що житель Козелецького району незаконного зберігає у себе в садибі снаряди. 27 вересня в ході санкціонованого обшуку поліцейські разом із фахівцями вибухотехніками в господарстві мешканця лісового хутора на подвір’ї було виявлено 284 головних частин 30мм снарядів до автоматичної гармати БМП-2.

Оскільки ці боєприпаси відносяться до першої категорії вибухонебезпечних, всі вони були знищені вибухотехніками на полігоні. Уламки від них направлені на дослідження.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) — карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button