Кримінал

На залізничній станції «Бобровиця» заїжджі зловмисники пограбували пенсіонера

28 листопада близько 21:00 на залізничній платформі станції «Бобровиця» до місцевого мешканця підійшли двоє невідомих чоловіків, які із застосуванням фізичного насильства відібрали в нього 1200 гривень, пенсійне посвідчення, мобільний телефон і сумку з особистими речами.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

На пошуки і затримання грабіжників негайно була направлена слідчо-оперативна група Бобровицького відділення поліції ГУНП у Чернігівській області та оперативники. В ході оперативно-профілактичного відпрацювання області поліцейські по «гарячих слідах» встановили, що пограбування скоїли двоє однолітків – жителі Херсонської та Львівської областей.

У підозрюваних вилучено майно потерпілого – 1200 гривень, пенсійне посвідчення, мобільний телефон і сумка з особистими речами.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) — карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button