Кримінал

Несподіваний візит: правоохоронці натрапили на два кілограми марихуани

У ході розслідування кримінального провадження за фактом смерті жительки Ніжина, оперативники знайшли у її родичів більше двох кілограмів марихуани, яка за цінами «чорного» ринку коштує понад 40 тисяч гривень.

Поліцейські опитали доньку померлої і без попередження навідалися до її садиби. 24-річна жінка проживає разом зі своїм 28-річним співмешканцем, який був неодноразово судимий за крадіжки та зберігання наркотиків. Подружжя ніде не працює, живе за рахунок виплат на дитину та перебивається випадковими заробітками.

В будинку оперативники натрапили на дбайливо розкладені на підлозі веранди та розвішені на горищі стеблини конопель. Всього ж правоохоронці вилучили понад два кілограми марихуани. Також у помешканні виявлено пристрій для куріння з нашаруванням коричневого кольору та два наперстки.

Дурман-зілля було вилучено та відправлено на експертизу до науково-дослідного-експертно-криміналістичного центру МВС в Чернігівській області.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), що передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button