Кримінал

Нетверезий чернігівець кидався на людей у магазині

16 січня близько п’ятої вечора до одного з магазинів міста зайшов чоловік та попросив, щоб хтось із персоналу зателефонував його рідним, бо він не може дістатися додому.

За всіма ознаками було видно, що громадянин сильно п’яний. Одна з продавчинь набрала вказаний чоловіком номер, проте слухавку ніхто не взяв.

Почувши, що на дзвінок ніхто не відповідає, невідомий почав сваритися і вимагати від персоналу магазину, щоб його відвезли додому. Під час сварки чоловік витягнув з-під одягу предмет, схожий на пістолет, та став погрожувати ним, направляти на працівників магазину і відвідувачів.

Персоналу вдалося зателефонувати на лінію «102». Почувши, що до магазину їде поліція, невідомий вибіг на вулицю. Патрульні затримали хулігана за кілька сотень метрів від магазину, впізнавши його за описом, що їм надали. Під час поверхневого огляду у чоловіка, крім предмета, схожого на пістолет, правоохоронці виявили ще й ніж.

Затриманим виявився 33-річний чернігівець. Патрульні передали його слідчо-оперативній групі Чернігівського міського відділу поліції.

Пізніше у медичному закладі було зафіксовано, що затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Ще статті по темі

Back to top button