Кримінал

Невповнолітніх спіймали з коноплями на кладовищі

У вівторок, 23 травня, близько п’ятої години дня, проїжджаючи повз одне зі старих кладовищ, екіпаж патрульної поліції звернув увагу на двох молодих людей, які ходили серед могил.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігова на своїй сторінці у Facebook.

Поліцейські вирішили поспілкувалися з ними.

Побачивши патрульних, хлопці заметушилися. Пояснити, що роблять на кладовищі, вони не змогли. Правоохоронці звернули увагу на стан одного з них – у хлопця були наявні ознаки наркотичного сп’яніння. Та коли поліцейські почали розпитувати, як він почувається, чи не вживав він якихось речовин або лікарських засобів, той відповів, що з ним усе гаразд.

Буквально за крок від хлопців патрульні побачили пластикову пляшку. На вигляд вона була нова і лежала там начебто не так давно. Відсунувши пляшку, поліцейські побачили поліетиленовий пакет, усередині якого була подрібнена зелена речовина рослинного походження.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Поки чекали, з’ясувалося, що обидва хлопці неповнолітні: один – 2001 року народження, другий – 2003-го. Тому на місце також викликали співробітника ювенальної превенції та батьків хлопців.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button