Кримінал

Незаконне маскування: на Чернігівщині викрили гральний бізнес

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі прокуратури Чернігівської області.

Слідством встановлено, що у м. Ічня в приміщенні автостанції незаконно здійснює діяльність гральний заклад під виглядом інтернет-центру ТОВ «В мережі».

Завдяки скоординованим процесуальним керівником заходам співробітниками Ічнянським ВП Прилуцького ВП ГУ НП в області в приміщенні автостанції, де розташовувався заклад проведено обшук.

Правоохоронцями вилучено комп’ютерне обладнання, на якому встановлено програми-симулятори ігрових автоматів, фінансову документацію та чорнові записи, що використовувалася для протиправної діяльності.

Ухвалою суду на вилучену техніку судом накладено арешт, яку направлено для проведення відповідних досліджень.

Наразі здійснюються інші процесуальні дії, спрямовані на викриття та притягнення до кримінальної відповідальності усіх осіб, причетних до вчинення злочину.

Хід слідства перебуває на контролі місцевої прокуратури.

Довідково: зайняття гральним бізнесом є особливо тяжким злочином, за який згідно із санкцією ч. 1 ст. 203-2 КК України передбачено покарання у виді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 тис грн 680 тис грн).

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button