Кримінал

Нові подробиці у справі вбивці сновського грибника

Ми вже повідомляли про те, що у Сновському районі молодик, який усамітнено жив на хуторі, вбив грибника. Його затримали.

Зараз справа перебуває на контролі головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

«Чоловік за рішенням суду перебуває в чернігівському слідчому ізоляторі. Нещодавно була проведена судово-психіатрична експертиза за участі спеціальної комісії фахівців. Чекаємо результатів. Також паралельно буде проведено ще кілька експертиз – у тому числі молекулярно-генетичну», – зазначає начальник сектору комунікації ГУНП у Чернігівській області Сергій Бриль.

Окрім того, відомо, що у справі Олександра Лисюка (1977 рік народження), який вбив грибника, відкрито ще одне кримінальне провадження за ст. 263 ч.1.( Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами 1. Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу – караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років).

Із власних джерел ЧЕline стало відомо, що молодик на Чернігівщину переїхав з Херсона. Чоловік там продав свою квартиру і купив маєток на хуторі Вершини (Привільне) Сновського району. На життя заробляв програмуванням – мав потужні комп’ютерні установки.

Але що насправді змусило чоловіка переїхати в інший кінець країни і заховатися на хуторі? Також цікаво, навіщо простому програмісту зброя та камери відеоспостереження по периметру?

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. А почему в статье нет информации, что у него на картах миллионы гривен.

  2. Да и нет мысли о том что он инвалид и нигде не работал, а деньги всегда есть, да ещё и какие.

Back to top button