Кримінал

«Новорічна акція»: чернігівка віддала 25 тисяч шахраям

Поліція Чернігова розшукує шахраїв, які під приводом новорічної акції та знижки на всі товари в супермаркетах м. Чернігова, заволоділи грошовими коштами потерпілої в сумі 25 000 гривень.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Днями, до поліції звернулася 70-річна жителька обласного центру з заявою про те, що троє невідомих, жінка та двоє чоловіків, шахрайським шляхом, пообіцявши оформлення дисконтних карток на знижки на всі товари в супермаркетах м. Чернігова, заволоділи її грошовими коштами в сумі 25 тисяч гривень, які потерпіла віддала аферистам власноручно біля будинку за місцем мешкання.

Прикмети невідомих: жінка на вигляд 50 років, волосся русяве, обличчя кругле, одягнена в темно-синє пальто; перший чоловік на вигляд 30 років, не високого зросту, худорлявої статури, на обличчі сліди від віспи, вдягнений в куртку коричневого кольору; другий чоловік на вигляд теж близько 30 років, повної статури, обличчя кругле, вдягнений в сіру куртку та в’язану сіру шапку.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань та відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство), що передбачає покарання аж до обмеження волі на строк до трьох років.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції Чернігова, вилучено конверт з нарізаними шматками паперу, проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці ще раз звертаються до громадян та застерігають їх від необдуманих кроків, які можуть в подальшому вартувати їм заощаджень чи цінних речей, за якими полюють зловмисники.

Ще статті по темі

Back to top button