Кримінал

П’яна жінка вешталася з вкраденою барсеткою по Рокоссовського (Фото)

18 вересня близько дев’ятої ранку екіпаж патрульної поліції прибув на вулицю Рокоссовського до однієї з багатоповерхівок – мешканці поскаржилися на невідому жінку, яка у стані алкогольного сп’яніння ходила під’їздом і чіплялася до людей.

Поспілкувавшись із жінкою, поліцейські з’ясували, хто вона і де живе, а ще звернули увагу на чоловічу барсетку, яку вона тримала в руках. Спершу на запитання патрульних жінка відповіла, що барсетка її, а коли правоохоронці попросили оглянути барсетку і знайшли всередині документи, видані на ім’я зовсім іншої особи, та ще й чималу суму грошей, жінка одразу відмовилася від попередньої версії та заявила, що сумка належить її знайомому, який живе у цьому будинку. Проте згадати, в якій саме квартирі він мешкає, не змогла. До того ж мешканці будинку повідомили, що бачать її уперше.

21558740_1725102854460724_1523550916284251614_n

Перевіряючи дані зі знайденого паспорта, поліцейські встановили, що кілька годин тому власник документа звернувся до поліції із заявою про викрадення барсетки з документами та грошима.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

 Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Мне одному кажеться что район Рокоссовского последнее время просит огромного отдельного внимания со стороны патрульной полиции? Автокражи, люди с гранатой в пицерии, срыв цепочек в школе № 29, нарики, алконавты в каждом дворе, «банды подростков» и т.д. Может полиции чаще нужно дворы патрулировать, а не только центральные улицы микрорайона?

Back to top button