Кримінал

Під Сновськом вирубали 700 ялинок

У Cновському районі поліція затримала трактор із причепом та вантажівку, які перевозили молоді сосни без дозвільних документів на вантаж.

Про це ЧEline повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Працівники Сновського відділення поліції спільно з оперативниками карного розшуку ГУНП та управління захисту економіки в Чернігівській області в селі Гірськ на автодорозі Гірськ – Сеньківка виявили трактор «МТЗ-82» з причепом, за кермом якого був житель цього села, який без супровідних документів перевозив 190 сосен.

Водій вантажівки «Рено» також не зміг показати поліції будь-які папери на 540 новорічних сосен у його кузові.

Наразі правоохоронці встановлюють точне місце порубки. Транспортні засоби з вантажем доставлені до Сновського відділення поліції.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка дерев і чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях) — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button