Кримінал

Підозрюваного у вбивстві, скоєному в новорічну ніч, затримали

У Чернігові поліцейські встановили та затримали раніше засудженого місцевого жителя, який підозрюється у скоєнні вбивства. Злочин стався під ранок 1 січня у ході конфлікту між двома компаніями на сходовій клітині п’ятиповерхівки.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Зранку першого січня до поліції звернулися медики з повідомленням про смерть юнака, якого карета «швидкої допомоги» доставила до лікувального закладу з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини.

PM470image002На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції на чолі з керівництвом. Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві – раніше судимого мешканця цього будинку.

Відновивши хронологію подій, правоохоронці встановили, що під ранок після святкування Нового року між двома компаніями стався конфлікт. Нападник розкладним ножем ударив потерпілого в груди. Медики госпіталізували пораненого, але він помер.

На підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України він затриманий до ізолятора тимчасового тримання. Лиходію оголошено про підозру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button