Кримінал

Підозрюваному у вбивстві подружжя киян обрали запобіжний захід, його спільниця – у лікарні

У Чернігові обрали запобіжний захід екстрасенсу, якого підозрюють у жорстокому вбивстві молодого київського подружжя Ольги та Віталія Зубенків. Його спільницю в суд так і не доправили через її скарги на здоров’я.

До суду підозрюваного привезли в автозаку з Черкаської області, де чоловік переховувався від слідства.

«Підозрюваний зник з місця вбивства, після чого зі своїм посібником здійснили також тяжкий злочин — крадіжку із проникненням у квартиру, а потім також зник у напрямку Черкаської області, де його було затримано працівниками поліції», — розповів слідчий Чернігівської обласної поліції Василь Кобзар.

Затриманий 42-річний екстрасенс зізнався, що вчинив убивство з метою пограбування, а на суді каявся, обіцяв не повторювати злочину та просив відпустити його під домашній арешт. Під час розгляду справи маг складав руки немов у молитві та шепотів якісь закляття. Однак вони не допомогли – суд ухвалив тримати підозрюваного в СІЗО.

Ворожка, яка проходить у справі як спільниця, потрапила до лікарні із підозрою на інсульт. Однак МРТ діагноз не підтвердила, але жінка вимагає до себе нових і нових спеціалістів — психіатрів, невропатологів, тож до суду так і не доїхала. Правоохоронці кажуть, що якщо спливе час для винесення судового рішення, а жінка й далі ховатиметься від нього в лікарні – її затримуватимуть повторно.

Джерело: ТСН

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button