Кримінал

Підпільний мультимільйонер Чернігова жив на мінімальну зарплату

Про викриття масштабної афери та «конвертаційного центру» у Чернігові писали минулого тижня ледь не всі ЗМІ країни. Один з організаторів угруповання, що займалося відмиванням грошей, офіційно жив на мінімальну зарплату, а насправді купався у розкоші.

Про це повідомили в управлінні фіскальної служби в області.

Підсумовуючи результати проведеної роботи, податківцями та прокуратурою області вилучено: готівкові кошти у сумі 8 мільйонів 200 тисяч гривень, 5 мільйонів 521 тисячі 815 доларів США, 300 тисяч 500 євро; 6 кілограмів 610 грамів золота у зливках; печатки фіктивних підприємств, магнітні носії інформації, комп’ютерна техніка, фінансово-господарські документи, чорнові записи.

Накладено арешти на 1,7 мільйона гривень, що перебували на банківських рахунках підприємств з ознаками фіктивності, та зупинено видаткові операції.

Відкрито кримінальне провадження за фактом фіктивного підприємництва та ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах.

Досудове розслідування триває.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. А куда все это время смотрела налоговая ? Неужели не знали ? Да не смешите. Делился чувак с налоговиками. А сейчас апетиты у них выросли, вот кто-то и сдал

Back to top button