Кримінал

Поліція шукає свідків травневої ДТП

Поліція звертається до чернігівців, які 30 травня 2016 року стали свідками ДТП, що сталася на перехресті вулиць Шевченка – В. Інтернаціоналістів, в результаті якої пішохід отримала тілесні ушкодження.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

В провадженні слідчого відділу ЧВП ГУ Національної поліції в Чернігівській області перебуває кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

В ході досудового розслідування було встановлено, що 30 травня 2016 року близько 14:40 годині в місті Чернігові в районі перехрестя вулиць Шевенка — В. Інтернаціоналістів трапилася ДТП за участю автомобіля «ГАЗ-3110» та пішохода, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Чернігівської міської лікарні.

Поліція звертається до свідків та очевидців автопригоди з проханням зателефонувати до слідчого відділу ЧВП ГУНП в Чернігівській області за тел. 619-911, 619-829 або 102.

Не залишайтеся байдужими.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button