Кримінал

Поліція склала шість протоколів на матір тієї дівчини, яка допилась до реанімації

Чернігівська поліція притягнула до відповідальності матір тієї дівчинки, яка перебрала оковитої сумнівної якості на «шкільній дискотеці» в місцевому клубі. Доза спожитого алкоголю була настільки великою, що дівчинка опинилася в реанімації.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Наразі поліція Чернігова має в розробці кілька сценаріїв розвитку подій. Усі вони перевіряються і до відповідальності буде притягнуто не лише матір, яка неналежно виконувала батьківські обов’язки. Перед законом також постануть ті, хто дав/продав підліткам алкоголь, а також ті, хто заплющив очі на те, що підлітки розпивають оковиту в публічних місцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Освітяни Чернігова розповіли, яким молоком поять дітей.

Зазначимо також, що дівчинка виховувалася у складній родині, де вживання алкоголю – норма (поліція склала шість протоколів на матір за невиконання обов’язків із виховання дитини, розпивання алкоголю у заборонених законом місцях та порушення тиші). Навіть коли правоохоронці прийшли до матері, та була під дією алкоголю.

Того ж вечора співробітники ювенальної превенції провели рейд біля стін розважального закладу. Поліцейські склали три протоколи на осіб, які знаходилися там у стані алкогольного сп’яніння. На прилеглій до розважального закладу території регулярно чергує патрульна поліція. Щоб унеможливити вживання алкоголю школярами, поліцейські проводять такі рейди в усіх розважальних закладах.

Нагадаємо, з Чернігівської обласної дитячої лікарні, що до реанімації госпіталізована дев’ятикласниця.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Так ввезде!!! Вон заглянуть за 20-ю и 10-ю школу вечером там вообще траш происходит и возле домов которые рядом стоят !!! Еще и притон наркоманский через дорогу так все шобло собирается ул.Попудренка вообще как 13-й раен в центре города ((((

Back to top button