Кримінал

Прилуцька поліція викрила крадія-рецидивіста

У ході оперативно-профілактичного відпрацювання Чернігівської області дільничні інспектори поліції затримали зловмисника, який скоїв сім крадіжок.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

З кінця вересня минулого року до чергової частини Прилуцького відділу поліції почали надходити повідомлення від жителя одного з сіл Прилуччини про крадіжки його особистого майна.

Невідомий зловмисник, не гребуючи нічим, викрав масу різноманітного краму.

В ході подальшої перевірки поліцейські встановили, що до викрадень причетний односелець потерпілого. Чоловік зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. При спілкуванні із зухвальцем, виявилося, що він раніше проживав у потерпілого вдома та знав де лежать ключі від будинку, сараю та гаражу. Час від часу зловмисник непомітно брав ключі від вищевказаних приміщень та обкрадав свого знайомого.

Викрадене майно одразу ж продавав, а гроші витрачав на власні потреби. Собі залишив лише нову пару черевиків.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частинами 1 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

За вчинені злочини чоловіку загрожує кримінальна відповідальність. Міру покарання правопорушнику визначить суд. Поліція перевіряє крадія на причетність до вчинення аналогічних злочинів майнового характеру.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button