Кримінал

Прилуцький посадовець визнав отримання хабара

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання неправомірної вигоди посадовою особою філії «Прилуцька дорожньо-експлуатаційна дільниця» дочірнього підприємства «Чернігівський облавтодор» ( ч. 1 ст. 368 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що працівник філії «Прилуцька ДЕД», будучи матеріально відповідальною посадовою особою, отримав від приватного підприємця неправомірну вигоду в розмірі 12 тисяч гривень за відпуск асфальто-бетонної суміші.

На підставі зібраних досудовим розслідуванням доказів підозрюваний визнав свою провину у вчиненні корупційного кримінального правопорушення.

Прилуцькою місцевою прокуратурою 25 жовтня обвинувальний акт за ч.1 ст.368 КК України скеровано до суду.

Довідково: ч. 1 ст. 368 КК України передбачене покарання у виді штрафу від однієї тисячі до тисячі п¢ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від одного до чотирьох років з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно господарських функцій, на строк до трьох років.

Робота у сфері запобігання та боротьби з корупцією триває.

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button