Кримінал

Прилуцьку банду засудили до 8 років

Прокурором у суді доведено вину місцевих жителів, які будучи неодноразово судимими за крадіжки та грабежі з березня по жовтень минулого року промишляли крадіжками, грабежами та розбоями на території міста.

У судовому засіданні встановлено, що зловмисниця діючи умисно, з корисливих  мотивів, маючи умисел на заволодіння чужим майном промишляла крадіжками мобільних телефонів, планшету, ювелірних виробів, грошових коштів.

Продовжуючи свою злочинну діяльність обвинувачена за попередньою змовою з місцевим жителем , погрожуючи заподіянням тілесних ушкоджень  потерпілим предметами, схожими на ніж та заражений вірусом імунодефіцити людини медичного шприца з рідиною бурого кольору відкрито заволоділи ювелірними виробами.

Загалом зловмисники вчинили 38 епізодів.

Дії обвинуваченої кваліфіковано за ч.1 ст. 185, ч.2 ст. 185, ч.2 ст. 190, ч.2 ст. 186, ч.2 ст. 187 КК України ( крадіжка, крадіжка, вчинена повторно, шахрайство вчинене повторно, грабіж вчинений за попередньою змовою групою осіб та розбій вчинений за попередньою змовою групою осіб з погрозою застосування насильства).

Місцевому жителю інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень, передбачених  ч.2 ст. 186, ч.2 ст. 187 КК України (грабіж вчинений за попередньою змовою групою осіб та  розбій вчинений за попередньою змовою групою осіб з погрозою застосування насильства).

Вироком Новозаводського районного суду м. Чернігова зловмисників засуджено до 8 років 1 місяця позбавлення волі.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button