Кримінал

Прокуратура взялася за розбійний напад хуліганів на чоловіка

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо хуліганських дій, вчинених 9 вересня групою осіб у м. Чернігові стосовно місцевого жителя.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі прокуратури Чернігівської області.

За вказаним фактом Чернігівським відділом поліції Головного управління Національної поліції України в області 10 вересня внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

За участю процесуальних прокурорів проведено першочергові слідчі дії, спрямовані на пошук та збір доказів причетності осіб до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

З урахуванням встановлених обставин події, кримінальне провадження перекваліфіковано на ч. 2 ст. 296  Кримінального кодексу України (хуліганські дії, вчинені групою осіб).

На даний час здійснюються слідчі дії, спрямовані на встановлення усіх обставин, які підлягають доказуванню у кримінальному провадженні.

Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

Ще статті по темі

Back to top button