Кримінал

П’яний таксист скоїв ДТП і намагався втекти

На лінію «102» сьогодні опівдні зателефонував чернігівець і повідомив, що біля магазину на вулиці Льотній автомобіль таксі пошкодив його машину та поїхав з місця ДТП, а він сам їде слідом за винуватцем аварії. Також чоловік повідомив марку, державний номер машини-порушниці й свій номер мобільного. До потерпілого водія одразу направили один із екіпажів патрульної поліції.

Завдяки можливості швидко зв’язатися із заявником, автомобіль LADA Priora, який і скоїв аварію, патрульні зупинили вже через кілька хвилин на вулиці Громадській. З’ясувалося, що винуватець ДТП тікав не через саму аварію (завдані пошкодження були незначні), а через те, що був нетверезим. Факт алкогольного сп’яніння підтвердили та зафіксували на місці за допомогою алкотестеру «Drager». Результат – 1,2 проміле. 

До речі, кілька місяців тому рішенням суду цей громадянин уже був позбавлений права керування транспортними засобами через те, що їхав за кермом п’яним. Але його це не зупинило. Крім того, що він знову їхав напідпитку, він ще й у такому стані надавав послуги таксі.

Патрульні склали на 61-річного водія-порушника два адміністративних протоколи: за ч. 2 ст. 130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння, вчинене повторно протягом року) та за ч. 3 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Автомобіль доправлений на арештмайданчик.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button