Кримінал

Сімейна різанина: батько порізав свого сина під час п’янки

На Чернігівщині під впливом алкоголю та старих образ двоє близьких родичів розсварилися до різанини.

Увечері 25 травня до чергової частини Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її колишній чоловік вдарив ножем у живіт її дорослого сина.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції та «швидка», яка доставила пораненого в реанімацію для проведення операції. Медики констатували у пацієнта проникаюче ножове поранення з ушкодженням печінки.

Розібравшись в ситуації, кримінальна поліція встановила всі обставини інциденту. У квартирі, де разом проживають колишні чоловік з дружиною та їх син, увечері відбулася розмова на підвищених тонах між сином та батьком.

Обоє вже знаходилися під дією алкоголю, тому привід для сварки знайшовся швидко. Коли вербальні аргументи скінчилися, батько схопився за ніж і завдав ним удару синові в живіт.

Батько від поліції не ховався, свою вину визнав та надав правдиві свідчення. В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України підозрюваний затриманий до ізолятора тимчасового тримання. З місця події експерт вилучив кухонний ніж та одяг з плямами бурого кольору.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) — карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button