Кримінал

Сіверянин поцупив агрохімікатів майже на 100 тисяч гривень

У Варвинському районі кримінальна поліція визначила особу, причетну до викрадення з сільгосптовариства препаратів для оброблення зернових. Викрадене повернуто власнику.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

27 вересня по допомогу до Варвинського відділення поліції звернувся представник сільгосптовариства, заявивши, що упродовж вересня невстановлена особа з зернотоку підприємства викрала понад сто літрів препаратів для оброблення зернових. Хімікати були розфасовані у п’ятилітрові флакони. Аграрії оцінили свої збитки у 92 тисячі гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів оперативники кримінальної поліції Варвинського відділення поліції ГУНП у Чернігівській області встановили, що крадіжку скоїв робітник цього ж агропідприємства.

Чоловік у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадене вилучено та повернуто власнику.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button