Кримінал

Сусіди побились напередодні свят: на Різдво помер 25-річний чоловік

Поліцейські Чернігівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом спричинення смертельних тілесних ушкоджень 25-річному чернігівцю.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Молодий чоловік, якого тяжко побили 31 грудня, від отриманих травм помер у лікарні на Різдво.

7 січня до поліції надійшло повідомлення, що зранку в реанімаційному відділенні Чернігівської обласної лікарні помер молодий чоловік.

Судмедекспертиза встановила, що смерть потерпілого настала внаслідок внутрішньочерепної травми з переломом кісток черепу та набряку головного мозку.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція Чернігова встановила, що тілесні ушкодження потерпілому в ході раптово виниклого конфлікту 31 грудня біля під’їзду за місцем мешкання спричинив мешканець цього ж будинку. Підозрюваний у скоєному зізнався та дав правдиві свідчення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) — карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button