Кримінал

У Чернігівському районі затримали братів-конокрадів

До Чернігівського районного відділення поліції 3 липня звернувся власник сільськогосподарського фермерського господарства і повідомив, що невідомі зловмисники вкрали в нього коня.

Поспілкувавшись із місцевими жителями та провівши подворові обходи, поліцейські отримали деяку інформацію, що становила оперативний інтерес. У результаті правоохоронці визначили, що зловмисники вночі потрапили на територію сільськогосподарського фермерського господарства шляхом вільного доступу, хоча воно й охороняється. Лиходіями виявилися двоє раніше судимих братів із Ріпкинського району.

«Кримінальний дует» у скоєному зізнався та дав правдиві свідчення. Тварину повернуто власнику. Зараз проводиться перевірка підозрюваних на причетність братів до аналогічних злочинів на території області.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button