Кримінал

У чернігівця з гаража викрали автівку (Фото)

Днями близько четвертої ранку на одній із вулиць Чернігова екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Opel за порушення правил дорожнього руху (не працювала підсвітка заднього номерного знака). Крім водія, в салоні перебував пасажир.

Під час спілкування з 24-річним водієм патрульні з’ясували, що жодних документів (ні на право керування, ні на сам транспортний засіб) у нього не було. Його пояснення, що машину вони з другом взяли в товариша, щоб доїхати до Києва на роботу, а документи просто забули, правоохоронцям здалися підозрілими.

22195708_1729511460686530_4673247602479302446_n

Швидко встановивши власника авто, патрульні зв’язалися з ним телефоном. 60-річний чоловік підтвердив, що має автомобіль марки Opel такого ж кольору і з таким державним номерним знаком, проте нікому його не позичав і був упевнений, що машина стоїть у гаражі в одному з автокооперативів.

Власника транспортного засобу вже іншим екіпажем патрульної поліції спершу доставили до кооперативу, де мало зберігатися авто. Там зафіксували його відсутність і сліди зламу гаража. Після чого власника відвезли на місце, де перший патрульний екіпаж зупинив Opel.

Чоловік одразу впізнав свою власність, до того ж надав документи на транспортний засіб. Також він повідомив, що осіб, які перебували в його авто, бачить уперше.

Обох молодиків патрульні затримали і викликали слідчо-оперативну групу.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівщини

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button