Кримінал

У Чернігові автобус зіткнувся з легковиком: є постраждалі

Протягом минулої доби зареєстровано три дорожньо-транспортні пригоди.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

У м. Чернігові по вулиці Рокосовського біля будинку №12 близько 16 год. 30 хв. 23 квітня водій автобуса «БАЗ-079» здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ- 2102».

Внаслідок події два пасажира автомобіля «ВАЗ-2102» отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги були доставлені до Чернігівської міської лікарні №2. Після надання медичної допомоги одна пасажирка госпіталізована до травматологічного відділення, друга відпущена додому.

У м. Новгород-Сіверський по вулиці Князя Ігоря о 23 год. 15 хв. 23 квітня водій автомобіля «ВАЗ-2110», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не справився з керуванням та здійснив наїзд на пішохода.

Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Новгород-Сіверської центральної районної лікарні;

У м. Чернігові по вулиці Довгій, 12 о 23 год. 58 хв. 23 квітня водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода та залишив місце події.

Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений і госпіталізований до Чернігівській міської лікарні № 2.

Ще статті по темі

Back to top button