Кримінал

У Чернігові двох операторів заправних станцій підозрюють у привласненні більше мільйона

Зловмисники не внесли до каси АЗС 1 мільйон 160 тисяч гривень, отримані від реалізації скрапленого газу.

У ході досудового розслідування кримінального провадження за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), розпочатого за матеріалами Управління захисту економіки в Чернігівській області, слідчим управлінням ГУНП у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області повідомлено про підозру двом операторам заправних станцій одного з комерційних товариств Чернігова.

Так, одна з них, перебуваючи на посаді оператора заправних станцій, протягом червня-вересня 2015 року привласнила більше 527 тисяч гривень, отриманих від реалізації скрапленого газу (метану), які не внесла до каси товариства для передачі інкасаторам і подальшого їх внесення на розрахунковий рахунок фірми.

Інша протягом цього ж періоду привласнила більше ніж 632 тисячі гривень. Усього вищезгадані робітники завдали збитків комерційному товариству на 1 мільйон 160 тисяч гривень.

Закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Управління захисту економіки в Чернігівській області

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button