Кримінал

У Чернігові грабіжника спокусився на скриньку з благодійними пожертвами

Нападник пограбував чернігівський магазин канцелярського приладдя, відкрито заволодівши скринею з благодійними коштами та мобільним телефоном продавщиці.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Надвечір 3 квітня по допомогу до поліції звернулася продавець канцелярського магазину по вулиці Полуботка. Жінка повідомила, що невідомий чоловік з приміщення магазину відкрито заволодів скринею з благодійними коштами та її мобільним телефоном.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. Оперативники встановили та опитали свідків та очевидців кримінального правопорушення. В місті був введений оперативний план «Спіраль».

В ході проведення розшукових заходів поліція оперативно встановила, що пограбування скоїв раніше судимий мешканець Київщини.

Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Мобільний телефон та частина грошових коштів вилучена та повернута власнику. Грабіжник затриманий до ізолятора тимчасового тримання згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button