КриміналНадзвичайні події

У Чернігові патрульні рятували рибалку, який провалився у Десну

Екіпаж патрульної поліції Чернігова у складі лейтенантів Павла Губка та Дмитра Форинного сьогодні вранці патрулював свою територію. В районі річкового порту, де вулиця впритул наближається до води, поліцейські почули крики про допомогу. Голос лунав із боку каналу, куди раніше заходили судна для швартування.

Придивившись, поліцейські розгледіли людину у воді. Чоловік провалився під лід і намагався триматися за кригу, щоб не потонути.

Із берега, де стояли патрульні, підібратися до нього було не можливо, бо лід у тому місці сильно підтанув, та й відстань була чимала. Тому Павло побіг уздовж берега на інший бік каналу, а Дмитро – поїхав службовим «Пріусом» в об’їзд території річпорту.

Поки лейтенант поліції Губко біг на інший берег, перестрибуючи через паркан і продираючись крізь чагарники, він встиг викликати медиків і рятувальників.

На другому боці каналу лід виявився міцнішим, а до чоловіка, який продовжував кликати на допомогу, було десь метрів 10.

Врятованого рибалку, патрульні одразу посадили до теплого службового автомобіля, знявши перед цим із нього промоклий верхній одяг.

За кілька хвилин до них під’їхала карета швидкої медичної допомоги, яка й доставила чоловіка до лікарні. Стан потерпілого медики оцінили як задовільний.

Ще статті по темі

Back to top button