Кримінал

У Чернігові поліція затримала злодія на «гарячому»

До Чернігівського відділу поліції вчора надійшло анонімне повідомлення про те, що по вулиці Олександра Молодчого невідомий чоловік виносить речі з будинку.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

На місце події виїхав екіпаж патрульної поліції, він і спіймав на «гарячому» 40-річного чернігівця, який складав інструменти в сумку.

До слідчо-оперативної групи Чернігівського відділу поліції з заявою звернувся 37-річний житель Чернігова. Він просить вжити заходів до невідомого, який у період часу з 08:30 до 17:10 із старої нежилої частини його будинку по вулиці Олександра Молодчого шляхом пошкодження дверей намагався скоїти крадіжку інструментів і будматеріалів.

При огляді місця події виявлено сліди зламу, а також вилучено лицьову планку врізного замка, лом, пару чорних рукавичок і сумку з інструментами. Затриманого було доставлено до приміщення Чернігівського відділу поліції, де в нього вилучили поліетиленовий плащ синього кольору, що був викрадений з вищевказаного будинку.

За цим фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 185 Кримінального кодексу України.

Читайте останні кримінальні новини в Чернігові на ЧЕline.

Ще статті по темі

Back to top button