Кримінал

У Чернігові спіймали двох хлопців, які намагалися обікрасти автомобіль

У вівторок, 3 січня, близько другої ночі на лінію «102» зателефонував чоловік, який повідомив, що на одній із вулиць неподалік автозаправної станції двоє невідомих намагаються обікрасти автомобіль на парковці. За вказаною адресою негайно виїхали два екіпажі патрульної поліції.

Під’їжджаючи до заправної станції, звідки телефонував заявник, один із патрульних екіпажів звернув увагу на двох молодих людей, які, помітивши поліцейське авто, намагалися втекти. Та другий екіпаж саме під’їхав з іншого боку вулиці й перехопив утікачів.

15823708_1624200067884337_1162764867002118516_nРуки та верхній одяг обох хлопців були забруднені мастилом, а під час поверхневого огляду поліцейські виявили у них робочі рукавички, складаний ніж та викрутку. До того ж патрульні впізнали одного з хлопців.

На парковці біля автозаправної станції правоохоронці знайшли автомобіль, у якого був зламаний замок, відчинений капот, а на землі біля машини лежав автомобільний інструмент та акумуляторна батарея.

Перевіряючи особи неповнолітніх, патрульні не помилилися у своїх підозрах. Приблизно два місяці тому обох хлопців уже затримували під час спроби обікрасти кіоск на одній із зупинок громадського транспорту. Обидва затриманих виявилися неповнолітніми (2000 та 2001 років народження).

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу та співробітника сектора молодіжної превенції Чернігівського міського відділу поліції.

Ще статті по темі

Back to top button