Кримінал

У Чернігові спіймали «на гарячому» злодія-альпініста

Чернігівська поліція затримала крадія, який вночі 27 серпня залазив у квартири чернігівців незвичним способом – спускався на тросі з даху будинку. Побувавши в гостях на восьмому поверсі, він поліз ще й на дев’ятий, але розбив вікно та привернув увагу сусідів.

На місце події одразу виїхав екіпажі роти поліції особливого призначення та патрульні головного управління Національної поліції в Чернігівській області. Вони й затримали спритника «на гарячому». 

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Як встановили поліцейські, 37-річний чоловік, який мешкає в Чернігівській області, до обласного центру приїхав близько тижня тому, але навіть за цей короткий термін встиг погратися із законом. Більше того, він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та розбої. В обох квартирах чоловік вкрав гроші та золоті вироби, але все це було вилучено та повернуто власникам.

Підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Наразі поліція перевіряє причетність затриманого до аналогічних злочинів в інших регіонах.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове слідство.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button