Кримінал

У Чернігові спіймали злодіїв, які обкрадали фури

Оперативники карного розшуку Чернігівського відділу поліції затримали двох зухвалих автомобільних злодіїв, які викрадали з фур акумулятори по 20 тисяч гривень кожен, а гроші спускали на наркотики.

31 січня до Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення, що в ніч на 31 січня невстановлена особа, перебуваючи на парковці, що охороняється, викрала з автомобіля «ДАФ» два акумулятори ціною більше 20 тисяч гривень кожен.

Аналогічна заява надійшла і 2 лютого, коли власник фури «Вольво» повідомив, що хтось викрав два акумулятори з фури на території автомобільної стоянки, яка охороняється.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівця у маршрутці викрали два телефони

Як розповів начальник Чернігівського відділу поліції Володимир Реберг, за характером і способом скоєння крадіжок правоохоронці дійшли до висновку, що це справа одних і тих же крадіїв. Поліцейські розпочали пошуки зловмисників.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці вийшли на кримінальний дует жителів Славутича та Чернігова. У першого був свій легковик, на якому він таксував, а заодно й видивлявся машини, з яких потім викрадав магнітоли та акумулятори. Викрадене збував.

Оскільки з таких крадіжок великого зиску не отримував, стали разом із спільником пробиратися на стоянки, де викрадали акумулятори з вантажівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівця у маршрутці викрали два телефони

За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) — карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Триває досудове розслідування, чоловіки перевіряються на причетність до інших злочинів, скоєних у місті.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Наделали твари охраняемых стоянок и еще зарабатывают на краже. Мочить козлов надо!

Back to top button