Кримінал

Чернігівська поліція затримала групу наркозбувальників

Злочинна група з числа раніше судимих за незаконні операції з наркотиками займалася збутом ацетильованого опію в обласному центрі.

Поліція спільно з прокуратурою в ході спецоперації задокументовала злочинну діяльність злочинної групи з двох раніше неодноразово судимих наркозбувальників.
Зловмисники збували в Чернігові наркозалежним ацетильований опій, відомий серед наркоманів під назвою «ширка». Під час останньої контрольної закупки вони продали 32 грами ацетильованого опію на 2200 гривень.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних та в автомобілі«Ауді», який використовувався для злочинних цілей, поліцією вилучено близько 200 грамів ацетильованого опію, 2700 гривень, отримані від збуту наркотичних засобів, металеву биту, банківські картки та мобільні телефони.

Всього поліцією задокументовано 5 фактів незаконного збуту та зберігання наркотичних засобів. Група наркозбувальників затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, зловмисникам повідомлено про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) — карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button