Кримінал

У Коропському районі збили чоловіка: поліція шукає свідків ДТП

Слідче управління ГУНП в Чернігівській області розшукує очевидців автопригоди, яка трапилася 7 листопада 2014 року в селі Черешеньки Коропського району.

Того вечора до чергової частини від персоналу фельдшерсько-акушерського пункту надійшло повідомлення, що в селі Черешеньки Коропського району на автодорозі Придеснянське — Черешеньки — Чернявка — Вишеньки на перехресті з дорогою на с. Чернявка виявлено жителя с. Черешеньки у непритомному стані.

Пізно увечері того ж дня постраждалий помер у Коропській райлікарні. Згідно висновку судово-медичної експертизи тілесні ушкодження, які виявлені на тілі потерпілого, характерні для дорожньо-транспортної пригоди.

У зв’язку з тим, що проведені слідчо-оперативні заходи не дали позитивного результату й вичерпано всі можливі, передбачені законодавством методи, поліція закликає відгукнутися свідків та очевидців цієї дорожньо-транспортної пригоди. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про дану подію, прохання зателефонувати до поліції за номером (0462) 619-838.

Не залишайтеся байдужими.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button