Кримінал

У Ніжині «прикрили» гральні заклади (Фото)

У рамках розслідування кримінального провадження працівники Управління захисту економіки в Чернігівській області спільно з працівниками ГУНП у Чернігівській області провели 2 санкціоновані обшуки в Ніжині, в ході яких було викрито 2 гральні заклади, де, порушуючи вимоги Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», надавались послуги у сфері грального бізнесу.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Так, у приміщенні лотомаркету по вулиці Шевченка в ході обшуку виявлено та вилучено 14 системних блоків комп’ютерів, 14 моніторів до них, ноутбук, 3 відеокамери спостереження та грошові кошти в розмірі 17 тисяч гривень і 300 доларів США. У приміщенні знаходилися адміністратор, охоронець і гравці, особи яких встановлені.

У приміщенні лотомаркету по вулиці Батюка в ході обшуку виявлено та вилучено 21 системний блок комп’ютерів, 21 монітор і грошові кошти в розмірі 3 тисячі гривень. В приміщенні знаходився адміністратор, особу якого встановлено.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) – карається штрафом від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button