Кримінал

У Новгороді на мосту побилися чоловіки: один «порізаний» у лікарні

У Новгород-Сіверському на мосту 25 рудня о 1:42 ночі невідомий чоловік наніс тілесні ушкодження ножем 24-річному хлопцю та втік.

Про це ЧEline повідомило власне джерело.

Автомобілем швидкої допомоги місцевої доставили потерпілого мешканця села Лісконоги до центральної районної лікарні. З діагнозом «ножове проникаюче поранення грудної клітки, без пошкодження внутрішніх органів» його госпіталізували до хірургічного відділення Семенівської центральної районної лікарні.

З місця події вилучено рукоятку кухонного ножа та мобільний телефон.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками кримінальної поліції було встановлено, що 25 грудня о 01:30 під час виникнення раптового конфлікту та бійки між потерпілим і 32-річним місцевим мешканцем, останній завдав одного удару кухонним ножем в область грудної клітки.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Перш ніж писати, перевірте, те що пишете. Ви виклали недостовірні факти, образивши при цьому людину, яка постраждала від рук неадекватної людини. Сварки не було. Якщо б на тому мосту йшла дитина — результат був би такий же — цікаво Ви б також такий абсурд написали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Перевірте своє «власне джерело», бо воно явно фантазує!

Back to top button