Кримінал

У Прилуках суперечка між знайомими закінчилася різаниною

22 лютого у Прилуках сталася суперечка між двома знайомими хлопцями, в ході якої парубок завдав кількох ножових поранень товаришу. Потерпілого доставили в лікарню, зловмисник затриманий.

Після отримання повідомлення на місце події виїхала поліція на чолі з начальником відділу. Правоохоронці з’ясували, що молодий прилучанин розпочав суперечку із своїм знайомим, виникла словесна перепалка, після чого товариш витягнув ножа та завдав потерпілому поранення в шию. Побачивши закривавленого хлопця, перехожі викликали швидку медичну допомогу та поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різанина на Старобілоуській: подробиці розбійного нападу на подружжя

Медики діагностували у потерпілого ножове поранення лівої легені та різану рану шиї, загрози його життю немає. Поліція затримала підозрюваного, який намагався втекти. При огляді правоохоронці знайшли знаряддя злочину — ніж. Кривдника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

28166688_979171798915726_7154044937299055672_n (1)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 Кримінального кодексу України та частиною 1 статті 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Один коментар

  1. И опять Прилуки. Когда начнется действовать «закон-джунглей», может хоть он остановит народ. Подрезал, покалечил человека — пальци отрезать и не надо в тюрьму. Дать пенсию (все равно будет в тюрьме содержаться за счет налогоплательщиков),а в нашей стране ему вижить не дадут все равно (пенсия — мизер, государство не помогает инвалидам).

Back to top button