Кримінал

У Прилуках викрили підпільний гральний заклад

На виконання наказу Національної поліції України «Про організацію та проведення заходів щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу» управлінням захисту економіки в Чернігівській області вживаються організаційні та практичні заходи щодо повної ліквідації грального бізнесу на території області.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

20479611_872582092908031_8889726502034976669_nТак, 1 серпня в рамках кримінального провадження, розпочатого слідчим відділом Чернігівського відділу поліції за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), працівниками управління захисту економіки в Чернігівській області спільно з працівниками ГУНП в Чернігівській області під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури проведено обшук в Прилуках.

Поліцією викрито гральний заклад, де в порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавалися послуги у сфері грального бізнесу. В приміщенні грального закладу по вулиці Незалежності в ході санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 11 комп’ютерних системних блоків, 16 моніторів до них, чековий апарат, 3 камери відеоспостереження. 

Також в приміщенні знаходилися адміністратор, охоронець та 4 гравці, особи яких встановлено.

Для організаторів незаконного бізнесу закон передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Досудове розслідування кримінального провадження триває.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button