Кримінал

У Прилуках викрили підпільний цех із виготовлення горілки (Фото)

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання, транспортування та збуту алкогольної продукції з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя і здоров’я людей (ч. ч. 1, 3 ст. 204 КК України).

Про це ЧEline повідомили у прес-службі прокуратури Чернігівської області.

Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам співробітниками органів фіскальної служби на території однієї із станцій технічного обслуговування у Прилуках виявлено підпільний цех із виробництва фальсифікованої алкогольної продукції з недоброякісної сировини, в тому числі у так званих пластикових пакетах «bag-in-box».

Під час проведених обшуків виявлено близько 1 тонни спирту та  100 л спиртовмісної суміші, порожні пляшки, етикетки, понад 500 марок акцизного податку сумнівного походження, обладнання та інше устаткування, що свідчить про масове незаконне виготовлення алкоголю.

Досудовим розслідуванням встановлено, що виготовлена з порушенням встановлених технологічних норм продукція реалізовувалася на території області вроздріб та оптом через налагоджену торговельну мережу.

Хід слідства перебуває на контролі прокуратури області.

Ще статті по темі

Back to top button