Кримінал

У Прилуках застрелили левицю, яка напала на людину, а потім втекла з цирку

Прилуцька поліція організувала знешкодження хижака після того, як тварина напала на персонал цирку і поранила одного з його працівників. Близько першої години ночі 15 березня до Прилуцького відділу поліції звернувся адміністратор цирку, що перебуває на гастролях у м. Прилуки, та розповів про втечу левиці. Повідомляє ресурс «PRILUKI.CITY».

За словами чоловіка, через недогляд персоналу клітка з дворічним хижаком вагою понад 100 кілограмів виявилася незамкненою, чим левиця одразу скористалася.

Як розповів начальник Прилуцького відділу поліції ГУНП у Чернігівській області Руслан Крахмілець, коли робітники намагалися загнати звіра назад, левиця кинулася на одного з них і вкусила за гомілку, пошкодивши великі судини. Після цього звір перестрибнув через паркан і пішов гуляти приватним сектором.

Для захисту життя та здоров’я жителів Прилук керівництво Прилуцького відділу поліції залучило найбільш досвідченого місцевого мисливця, щоб знешкодити небезпечну тварину. У приватному господарстві по вулиці Пушкіна правоохоронці виявили левицю, яка напала на собаку і створювала реальну загрозу життю та здоров’ю громадян і поліцейських. Поліція оточила господарство, куди заскочила левиця, й обмежила рух транспорту прилеглими вулицями.

Із дозволу власника садиби та власника тварини мисливець, із дотриманням заходів особистої безпеки, застрелив тварину з мисливської зброї.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button